Allsång och massa plugg

Igår var det som sagt dags för premiären av Allsång i Hoglands park. Va inget vidare drag tycker jag, förutom när idol-Ola gjorde entré. Han e bra faktiskt! Theo hade kul i alla fall. Han lekte med Thilda och alla andra barn i lekparkerna och trivdes som fisken i vattnet bland allt folk. Trots att Theo och Thilda inte träffas speciellt ofta så är det så roligt att se att dom verkligen finner varandra direkt så fort dom ses. Måste vara något speciellt med syskon-band.
Hon kommer hit i helgen och det ska bli roligt att hitta på något allihopa. Kanske blir det Barnens gård, stranden eller leklandet om vädret e kasst. Vi får se.

Har suttit och pluggat hela dagen idag, verkligen drygt. Att läsa Svenska B på 5 veckor är inte helt lätt minsann, men skam den som ger sig.

Nu ska jag fixa i ordning mej lite och hämta Theo. Han är hos mormor och morfar idag istället för dagis. Det var skönt att slippa stressa på morgonen och passa dagistider. Mormor och morfar har ju semester och ville gärna passa lilleman.
Nästa vecka ska han bara till dagis torsdag och fredag, så nu blir det långledigt - igen. Vissa har det bra!
Förstår faktiskt inte dom som lämnar sina barn på dagis när någon utav föräldrarna är lediga för att typ städa eller handla. Njut av era barn så länge dom är små för tusan, tiden kommer aldrig igen!







Theo "pluppar" kottar i brunnen

Kommentarer
Postat av: Thessan

Ja fyy vad vanligt d e att barnen e på dagis i "onödan" så att säga :( Har man barn så ska man väl vilja umgås med dom när man kan? Så du e en bra mamma ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback