Och så säger vi hej 2008

Nytt år och nya tider. Känns som man skrivit den meningen förr, varje år den första januari. Man har såna förhoppningar, förväntningar och mål som man sätter upp inför det nya året. Hoppas att det blir som man tänkt sej.

Theo får just nu gröt av pappsen och jag passade på att sätta mej här en snabbis. Ska strax tömma Theos byrå på alla för små kläder så det blir lite plats för det nya och så man får lite bättre ordning. Annars ser planerna för kvällen lugna ut. Har gått en lång promenad så är helt genomfrusen nu ju. Men det va uppfriskande.

Hade jätte trevligt igår hos Ida och Patrik. Fick god mat och umgicks och hade det bra. Kändes skönt att höra att Theo sovit gott hela natten ända till halv nio idag, inte vaknat en endaste gång av raketerna. Ville bara ha lite välle-pelle vid sex tiden. Ändå att jag va nykter igår så känner jag mej typ bakfull. Min förkyldning har satt sej på balans sinnet och jag är alldeles yr. Känns som man haft all skit den senaste veckan.

Här kommer då en bild från igår, är riktigt impornerad över att den enda bilden vi tog faktiskt blev så fantastiskt bra ;)

image273


Kommentarer
Postat av: Ivenho

hahah ja verkligen fin bild jonny ;) tack för allt! =)

2008-01-02 @ 18:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback