Tiden springer iväg

Det är helt sjukt vad tiden går, det är verkligen fullt upp hela tiden. Theo och jag har haft en helmysig dag. Gick upp vid åtta tiden, åt frukost och gjorde oss iordning och sen åkte vi till Amiralen. Handlade lite på Maxi och Lindex. Allt från kläder och smink till frukt och grönt ;)! När Theo sov middag så var det skolarbete som gällde för mig. Är färdig med powerpoint också nu, härligt. Har ett kapitel kvar innan provet på onsdag så det ska jag ta i morgon när Theo är på dagis. Är impornerad av mig själv som faktiskt presterat bättre i både Excel och PowerPoint än vad jag gjorde i Word, det va oväntat faktiskt haha. Hade nog för höga tankar om mig själv och mina kunskaper i Word från början.

Nu ska jag kika färdigt på Sjukhuset och klockan nio är det Cityakuten, märks det att jag har en förkärlek till sjukhusserier eller?


Theo gillade tunnlarna på leklandet
image340

Kommentarer
Postat av: Thessan

Haha javisst är jag en kock ;) Bor en dåld sådan lååångt inuti mig ;)
Jag ska vara på Rosenholm!
Får väl se om jag hittar rätt byggnad ens bland allt där uppe :S

Postat av: anna svarar

tack så mycket :) det ska verkligen bli roligt. skönt att det inte är förrän den 1:a mars också. kanske finns en chans att vi i mammagruppen kan ses en gång innan dess? kram

2008-02-05 @ 07:41:42
URL: http://annablogg.blogg.se
Postat av: Helena

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha jag drömde om dig, micke o theo inatt :D

2008-02-05 @ 10:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback