Mycket nu!

Uppdateringarna blir inte så många nuförtiden, men det har sina orsaker. Idag har jag varit i skolan, vi har haft metodövningar. Kändes ju lagom roligt att typ lära sig bädda sängar, borsta tänder och mata. Precis som att man inte gjort det innan då? Desto roligare va det ju att få lära sig ta blodtryck och linda ben på rätt sätt och så. Man märkte ju att man fått lära sej endel felaktiga saker ute på arbetsplatserna, så det va nyttigt.

Micke har varit hemma för vård av barn eftersom Theo fortfarande är dålig. Han hade feber söndag och måndag och nu är det "bara" kräkningarna som håller i sig. Fattar inte varför han alltid spyr så i samband med förkyldning/feber. I morgon är det jag som ringer barn och ber dom göra en mer grundlig utredning, sist klämde dom ju bara lite på magen och skrev ut Zantac.

Annars är det rätt lugnt, händer inte allt för mycket. Eller jo, det är väldigt mycket nu, men bara med sjukdomar och skola!! Synd att Theo missar en hel dagis vecka, lär ju inte vara lättare att lämna han på måndag då precis. Sen missar han ju v11 också eftersom vi är i Sälen då, men förhoppningsvis så håller han sig frisk tills dess och får 2 veckor att busa av sej på. Och jag behöver verkligen den tiden till skolan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback