Mysdag

Idag har vi haft en mysig dag jag och Theo. Eftersom det är lördag idag innebär det att vi får frallor i brevlådan - mums. Så vi åt en god frukost, myste i soffan, lekte med lera och busade. Åt korv med bröd till lunch och efter det kom Ida och Felix. Vi pratade en massa som vanligt och barnen busade, eller ja, Theo gjorde det i alla fall, Felix är ju bara lite mer än 5 månader. Felix tyckte att Theo var underhållande och dom kramades och pussades - så söta.
Theo ville också vara bebis och ha nappflaska, så han fick lite saft i sin, haha. Gullungen.


      




När dom åkte hem gjorde vi oss färdiga för en promenad. Gick ner till ån och matade fåglarna med frallorna som blev över. Micke jobbade ju hela dagen så "hans frallor" fick änderna istället, dom är ju inte goda och spara precis. Pomenerade vidare hem till min kära familj där det bjöds på mat. Så trevligt att man kan umgås och hitta på saker tillsammans. Mycket roligare att vara många när man äter. 

Snart blir det Björn Gustavsson DVD:n och popcorn!

Kommentarer
Postat av: Lina

mysigt :)



Ja absolut. Deras frakt brukar gå på en dag, max 2.. så det tycker jag absolut! Glöm inte uppge Ninninusens i kassan så får du 10 % rabatt.. :)



kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback