Gympa avslutning

Klockan tio idag var det dags för sista familje gympan för denna terminen. Barnen fick "gympa" med ballonger, det bjöds på fika på slutet och alla barnen fick diplom! Tänker absolut fortsätta nästa termin för Theo älskar allt som heter hoppa, studsa och springa omkring.

Så fort han började anstränga sig idag märktes det att hostan kom, så det ska bli skönt att få kolla upp det snart. Verkar ju inte bättre än att det är en lindrigare form utav astma han får dras med eftersom han har ständig hosta, framförallt när han sover och anstränger sig. Och det håller alltid i sig efter förkylningar. 50% utav dom som haft mjölk och ägg allergi får astma, Micke har haft astma och mina syskon har haft astma. Han har verkligen oddsen på sin sida, stackaren. Tur att han har fått en helt underbar läkare nu som ville kolla upp det direkt.

Då kan man ju hoppas att passiv rökning accepteras som förbjuden.



När man varit sjuk sitter byxorna på halva rumpan. Han rasar snabbt i vikt
eftersom han inte äter något när han är sjuk oftast.



Kommentarer
Postat av: sandra

Ja då, det gick bra. Börjar dock ömma lite i ryggen nu men det går nog över =)

Postat av: marie

Hoppas ni får hjälp med astman. William har det och medicineras morgon och kväll, han har varit hur pigg och glad som helst sen han fick den.han sover gott på nätterna, säger aldrig att han har ont i bröstet när han anstränger sig och all hosta är som bortblåst! Det är kanon!Kram marie

2008-12-08 @ 11:50:29
URL: http://mawriii.blogg.se/
Postat av: Jenny

Skönt att det finns läkare som tar tag i saken med en gång, dem är sällsynta dem. Även om det är astma så finns de ju bra medicin men de är aldirg kul med en sån sjukdom. Tuva rasar oxå tokfort i vikt när hon är sjuk..magen blir helt platt o hela hon ser ut som ens ticka tycker ja:S Lycka till med hans undersökningar o det.

//Jenny

2008-12-17 @ 20:54:30
URL: http://metrobloggen.se/woffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback