En dag på stan!

Det blev en dag på stan idag med Theo och hans mormor. Köpte 2 klänningar för 124 kronor på Gina tricot, inte illa det. Fick massa extra rabatt, hon i kassan gjorde nog fel, men inte mej emot. Köpte även ett par tumvantar till Theo. Fanns ett par på hela stan och det var på polarn o pyret. Dom verkade bra i alla fall. Fingervantar är för kallt och termovantar är dryga så detta va tumvantar med ull - perfekt. Sen när det blir snö så får man väl dra på termovantarna för annars blir det blött. Blev även en ny mössa till Theo på Lindex, en vanlig brun lite tjockare.

När vi kom hem så kom Thilda samtidigt också. Vi var ute nästan en timme i kylan tills Micke kom hem ifrån jobbet. Då gick vi in allihopa och lagade mat. Fiskpinnar och potatismos med remouladsås till blev det idag, enkelt och gott faktiskt.
Nu leker Theo och Thilda här men det är mest bråk, tjafs och skrik. Tror jag ska sätta mej med en av dom och leka med lera så får den andra leka med pappa på rummet. När dom vant sig mer och om Thilda kommer att vara här mer, så lär dom väl sig förhoppningsvis att man kan "sitta ner med sitt" och man behöver inte dra i samma grejer och slå halvt ihjäl varandra. Nu blir dom ju hyperstirriga eftersom dom är så glada att se varann!



Kolla in hans BLÅA ögon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback