Söndag - frisk Theo

Nu är Theo frisk igen, bara lite förkyld och rosslig. Konstigt att han bara åker på såna där "endagars-sjukor". Igårkväll när jag precis hade släckt lampan lite innan elva så kom Theo in tassande till mej och kunde inte sova. Efter ett tag gav jag upp och vi la oss på soffan. Satte på Ice age och hann lagom kolla färdigt på den tills pappa Micke kom hem vid halv ett. Då fick han ta över och Theo somnade vid två tiden. Sen skulle han upp vid halv sju igen - galet. 

I vanliga fall brukar man få väcka honom efter två timmars middagsvila på dagen, men idag sov han bara 45 minuter!! Trodde han skulle sova hela dagen efter den natten. Men så fel jag hade. Förhoppningsvis sover han riktigt gott i natt i alla fall. Vi har inga tider att passa i morgon så en sovmorgon passar utmärkt.

Theo hade inte behövt vara på dagis någon dag denna veckan, och bara en dag veckan efter. Dom på dagis tyckte han skulle komma två dagar ändå - om det kändes bra för oss. Tycker det är härligt att dom har den inställningen, på vissa dagis verkar det som att man knappt har tid att fastna vid ett rödljuse innan man ska hämta barnen efter jobbet.

Vi har verkligen ett toppen dagis med toppen personal!

Dom ser alltid till barnens bästa och framför allt till varje barns bästa. För den ena är inte den andre lik! För er som inte vet är det en montessori förskola vilket innebär att dom arbetar mycket med att barnen ska lära sig själva. Dom sitter vid små låga bord och äter och kan själva plocka undan efter maten och "skrapa" sina rester, vilket dom tycker är jätte roligt. Känns lite si och så att man faktiskt (förmodligen) kommer att byta dagis, kanske redan i höst, eller i alla fall till efter jul. Men vi får väl se hur det blir.
Klicka här om ni vill kolla in hemsidan till Theos dagis.  


Kommentarer
Postat av: Maria & Falco

Jag kan bara hålla med. Det är ett fantastiskt dagis och vi är också jätte nöjda!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback