Så roligt, så roligt

Jag har ju berättat innan om Theos allergier, mot mjölk och ägg. För ett par månader sen började vi med att prova om han kunde äta ägg och det funkade utmärkt i kakor och mat. Nu har vi vågat prova "rent" ägg också, alltså att äta ett ägg rakt upp och ner. Och även det funkar! Han fullkomligt älskar både kokt och stekt ägg - roligt.


"Jag vill också ha"


Vassegoo!


Gullisar

Steg 2 var ju då att kolla om han tål mjölk också. Vi började med bullar/kakor med mjölk i och det gick bra. Sedan provade vi mat med mjölk i men då blev han lös i magen. Vi avvaktade ett tag och började prova igen för nån vecka sen nu när han ändå inte är på dagis. Det kunde ju vara en tillfällighet att han var dålig i magen - vilket det också visade sig vara. Nu går det nämligen jätte bra med mjölk i maten. Igår däremot fick han laktosfri yoggi och sen fick han prickar runt munnen. Så kanske får vi hålla oss just till mjölk i maten, men det är ju nog så bra det! Eller så beror prickarna på något annat, det vet man ju aldrig.

Det var den glada nyheten det!

Kommentarer
Postat av: Fia

Åh vad härligt att han tål det nu så du slipper tänka på det när du lagar mat. Även om det smakar gott med mjölkfritt är det alltid liite godare med vanlig mjölk o grädde.





Ja tradera ja. Tack för tipset! Ska genast in där o kolla efter overall till Ellenova. Frågan är ju bara vad man ska köpa för storlek. Hon lär väl plöja igenom ett par storlekar i vinter... hmm.

Postat av: Thessan

Hehe såå söta dom är :)

2008-08-11 @ 15:44:51
URL: http://tessibonkaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback