Höst året runt

Vilket tråkigt väder det är alltså. Hur ska man palla med att ha höst året runt? Jag kommer ju bli totalt deppig redan i oktober. Vi tog oss i alla fall ut i regnet även denna dag, eller ja det duggade lite i alla fall. Gick "motions slingan" och sen ner till mina föräldrar för att plocka lite äpplen. Skulle gjort paj men klockan blev mycket så gör det i morgon istället. På förmiddagen var det ju rätt fint väder faktiskt. Då kom Roger förbi och fikade och grabbarna gick ut i lekparken så jag fick plugga. Innan dess hann även pappa och Theo med en cykeltur.

Man tycker att det inte finns så mycket att göra om dagarna när det är så tråkigt väder men ändå går tiden så fort. Man leker, busar, myser, lagar mat, diskar, tvättar lite och vips så är klockan åtta! I morgon ska Theo vara på dagis egentligen men vi kom överens om idag att han får vara hemma nån vecka till. Nu börjar han bli lite hostig och småförkyld också så känns inte som något ultimat läge att gå tillbaka till dagis!

Nu ska jag ta och titta på Singelmammor som börjar på tvåan (!?). Kan nog bli ett roligt, bra och intressant program att följa.

Kommentarer
Postat av: Rebeccas.se

Kikar in. Fin blogg du har!

Postat av: Maria

Jasså så du kollade på programmet singelmammor. Kollade du på det för att kunna tracka mer på oss ensamma mammor som du gjort en gång innan här i din blogg - att alla vi ensamstående bara klagar och är bittra över vår situation!! Fy skäms på dig!!! Du rä bara avundsjuk för att du vet att du inte skulle kunna klara av Theo utan din karl!! Du skulle aldrig kunna göra vårat jobb!

2008-08-19 @ 21:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback