18 års fest och kräftor

Igår kväll var det dags för Tims 18 års dag - 080808 och allt! Började med middag med familjen och de närmaste vännerna och senare damp den ena efter den andra in av hans vänner och det blev riktig fest! Hade jätte trevligt, men vi begav oss hemåt när de andra skulle gå ut.


En full nybliven 18 åring


Och här med sin goa flickvän också

Skulle egentligen åkt ut till Hasslö idag men klockan gick och med allt som skulle hinnas göras så blev det bara stressigt. Skönt att för en gångs skull bara vara hemma och ta det lugnt också. Thilda är här idag också och ofta blir det ju att man ska fara runt eftersom alla vill träffa henne. Men det finns ju ingen anledning till att vi ska göra det jämt. Hon har packat upp sina presenter och när Theo sov passade vi på att lägga pärlplattor - mys.

Min pappa kom förbi innan med 52 nyfiskade kräftor som skulle kokas. Deras gryta funkade inte på deras nya induktionshäll så han kokade dom här istället. Det tyckte barnen var spännande! Förra året tyckte Micke det var minst lika spännande eftersom det var första gången han såg det då. Men nu kände han sig rutinerad, haha.


Helt tokiga i vasken innan dom skulle ner i grytan - stackarna


Färdigkokta

Jag har varit och handlat på City gross och handlat och Theo och Thilda har fått öppna en present sådär en vanlig Lördag. Bild på den kommer i morgon! Då ska jag berätta en glad nyhet också =)

Kommentarer
Postat av: Lina

mysigt! :)



Allt e bara finfint med oss.. Bäsebusen i magen är det ett farligt liv på och gud vad man är nyfiken på vad det är för nån som är där inne.. hihi. "Bara" 100 dagar kvar.. 3 månader typ..



Allt är bara finfint med Ninni också. Svullnaden efter getingsticket har gått över, som tur är. Man vart ju lite orolig där ett tag :)



Allt bra med er då?



Hoppas ni haft en toppenhelg!



kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback