Lördagsunderhållning, only for you!



Titta och få er ett gott skratt för all del! Jag gillar Björn Gustafsson skarpt alltså, haha. Inte nog med att han är släkt i släkt med en vän till mej, så gick vi i samma skola i Göteborg. Jag kan inte minnas det eftersom jag bara gick på den skolan nån månad, men vi är lika gamla och gick samma program. Så kanske gick vi kanske till och med i samma klass? Who know´s!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Godkväll ..ja jag fattar inte heller hur de bara ens orkar sitta upp, det värsta är ju att dem typ leker osm vanligt med 40 graders feber. Dumt egentligen för de borde ju vila så att de blir friskare fortare.
Njae tror att du ska ha Social Omsorgs boken, jag hade den o det är lättare med alla sidor o så när man har rätt bok=) Hoppas det går bra i skolan o att ni får en mysig helg=)
Kram

Postat av: Louise

nej precis. utan lilla mamma hade man inte varit stor i världen. nu när man e vuxen är hon både, mamma, vän o de stora stödet i livet när allt går åt pipan...helgen har varit rätt så behaglig ändå, fastän man inte fått mysa med sötnosen...haha. hoppas ni oxå fått en härlig helg. o tack för underhållningen med lilla björne. SÅ go e han...

2008-04-12 @ 23:12:08
Postat av: sandra

Det är ju därför vi fortfarande är vänner, även fast vi inte träffas så ofta.. (borde träffas mer!) För att vi peppar & finns där, oavsett vad! Puss .. hoppas allt är lite bättre nu..

2008-04-13 @ 14:06:27
URL: http://www.finpixia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback