Duktig kille!

Det är så roligt att se hur Theo lär sej mer och mer saker och att han förstår mer och mer av allting man gör och säger.

Han kan klä på sej själv när han vill gå ut nu. Skorna åker på som en dans och likaså mössan.

image462

image463

Redo för utevistelse! Jackan är dock ine så lätt att sätta på sej själv, vilket är fullt förståligt. Men att riva ner den på golvet är absolut inga problem.

När pappan frågade Theo om dom skulle gå ut häromdagen så va Theo inte sen på att nappa på det. Han sprang och hämtade en tjock tröja till Micke och stängde av TV´n. Här är det minsann nu eller genast som gäller.

image464

Lyckan är gjord! Lekparken är ju SÅ rolig att vara i =)

Häromdagen när han va med pappa M hos mormor så ville han hemskt gärna in i duschen, som vanligt. Så fort en toalettdörr står öppen nånstans så ska han in där, märkligt. Då förklarade dom för Theo att det va blött i duschen och att han blir blöt om strumporna då. Tror ni inte sötnöten sätter sej ner och tar av sej strumporna då, haha.

En annan (finger) färdighet han har är att han är bra på att låsa upp bilen! Han har då alltid haft väldigt bra motorik, på alla sätt och vis, den lille herren.

image465

Nyfiken i en strut är han och han vill gärna vara med överallt. Det gäller att tänka på vart man ställer saker och ting så inte Theo klättrar på dom och kommer åt saker han inte borde. Men handtagen på lådorna i köket vill man ju inte gärna vara utan.

image466

Ett annat kärt intresse är att "köra bil", undra vart han fått sitt bilintresse ifrån egentligen!

image467




Nej, nu ska jag tuta och köra med mitt pluggande!

Kommentarer
Postat av: Linda

jisses, va söt han är :)

Postat av: Therese

sötnosen!! han ger er inte en lugn stund!! Hoppas allt e bra.

2008-04-19 @ 22:48:28
URL: http://theresejonah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback