Kristianstad

Nu sitter man här i soffan o bara slappar, härligt efter en hektisk dag. Åkte till Kristianstad i morse, hem till Anna o Casper! Vi blev fyra mammor o barn så det va fullt ös kan jag säga. Först barn till maten, sen pastasallad och baguetter och till sist prinsesstårta! Så gott allting. Efter det blev den en liten runda på stan, hann bara med lindex och hm så blev enbart ett par byxor till Theo som inhandlades. Ett par lite tunnare jogging byxor på Lindex för 29 kr på rea, perfekta att ha under overallen när man ska börja använda den.
Om två veckor ska vi gå på musik här i staun ett par av oss, ska bli roligt. Har ju inte varit på babysång sen i våras nu och nu har nog Theo ännu mer glädje av det. Men bojkottar pingstkyrkans musik, har fått inside information om att gruppen e kass denna terminen! (svar nej, vi e inte kristna och man sjunger inte om gud. det e ju tyvärr typ bara på såna ställen människor jobbar gratis och anordnar såna grejer.)

Kommentarer
Postat av: emmzy

jo fast på kvällarna är det ju helt okej att ha något varmare kläder tycker jag, så länge det är så man kan sitta ute liksom.. men det viktigaste är ju på dagen.. som sagt när jag var i turkiet okt/nov för två år sen, ja förresten vi var väl där i princip samtidigt, då var det ju 30-35 grader hela veckan och inte ett moln, så det är just det.. att man inte kan veta.. så störigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback