Utmanad

Jag har blivit utmanad. Brukar försöka undvika listor o annat i stil med det, men denna gången tänkte jag anstränga mej lite.

Här är reglerna :
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Den som utmande mej är ingen annan än
Emmzy.
  1. Jag är specialist på att glömma att stänga byrå lådor efter mej.
  2. Jag och hon som utmanade mej var barnvakter åt världens konstigaste familj (åt barnen alltså) när vi var "små". Dom ägde träd i en regnskog och hade en mini buss som var målad i olika färger och det stod saker som "worl peace" osv på den. Behöver jag säga att vi inte stannade så länge?
  3. Jag tycker att det är gott med hostmedicin. (Intressant va?)
  4. Jag är en planeringsmänniska, vill ha kontroll på saker och ting. När jag o min vän Linda var små och skulle på skidsemester så hade vi planeringsböcker som hela vårt liv kretsade runt där man kunde läsa t.ex. våran packningslista och vad vi skulle ha på oss dag för dag.
  5. En gång när jag och ett par vänner hade fiskat sill så gjorde vi en "teckning" (la allt på ett papper) med riktiga döda sillar och bestick, salt och peppar från shell och skrev Fish n´chips på den. La den utanför BLT i hopp om att få se detta på Vardagsbilden. Den drömmen gick inte i uppfyllelse.
  6. Jag prioriterade en utekväll på Piraten en onsdag före engelska lektionen på torsdag morgonen när jag gick på gymnasiet.
  7. Jag är ständigt "på väg". Känner inte att jag kommer till ro nånstans, förmodligen för att jag inte hittat mitt drömhus än. Kollar hemnet och blocket varje dag efter hus eller lägenhet. Det är som en drog.

    Jag utmanar den som känner sej utmanad helt enkelt. Lite får man väl bryta mot reglerna.

Kommentarer
Postat av: Micha

Hahahah fy fan vad roligt det där med teckningen till BLT. Hade velat se deras miner där alltså ;P

Postat av: emmzy

hahaha det var roliga sanningar. det bästa var att du tog med våra vänner frukterianerna, för jag berättar det för folk, men ingen tror på mig ;P inte så konstigt kanske, med tanke på hur dessa människor betedde sig.. haha

2007-10-27 @ 12:41:24
URL: http://emmzy.blogg.se
Postat av: Anna

jodå, han går för det mesta men krålar endel också. så gulligt! jag tror vi sa den 14 nov till kalaset men inte säker. ska kolla upp det! kram

2007-10-27 @ 18:39:36
URL: http://annablogg.blogg.se
Postat av: Linda

hahah
go du é! Planeringsböckerna..de va grejer de haha

2007-10-28 @ 21:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback