Underbar dag

Har haft en helt underbar dag med helt underbart väder. Kallt o skönt o soligt! Förmiddagen var lugn, brukar vänta med att ge oss iväg tills Theo har sovit middag så vi stack vid halv ett idag. Hämtade Thilda på dagis och åkte till Wämö parken. Där mötte vi Angelica, Tommy o Theo och hade d jätte skoj. Tittade på alla djuren, gungade och lekte affär. Theo tyckte kaninerna var roligast. De tråkigaste var nog när djuren tog brödet för han, då blev han riktigt arg! Så vi satte oss helt enkelt i solen så han fick käka en smörgås själv, utan att dela med sej till getter eller annat.

Sedan bar det av till Maxi för inhandlning av lördagsgodis, korv med bröd o lite annat. Barnen fick åka bilarna som man stoppar en femma i och tro det eller ej, lill Theo skrek mest när bilen stannade. Han tyckte det var jätte kul!
Drog oss ut till Saltö och där blev det ännu mer bus och stoj och korvätning. Mest för oss vuxna, barnen hade fullt upp med annat. Dom busar på bra tillsammans, kul att se. Nu går vår lille Theo nästan helt och hållet också, så roligt.

Efter det var det dags att åka hem och göra sej i ordning inför kvällen. Lämna Theo hos sin mormor o morfar och Thilda skulle hem till sin mamma. Sen blev det god mat på Nivå med trevligt sällskap. Även lite shopping på Cityhallen innan stängning, galen (enligt vissa) åktur genom stan hem till vänner där vi fortsatte med kortspel och yatzy. Det blev helt galet, många svordommar över tärningarna. Brukar bli mycket trams när vi är övertrötta!

Har haft en underbar dag och en underbar kväll. Nu saknar jag Theo, det e tomt utan han när man e hemma. Han ska lixom ligga där i sängen. Ingen varm o go kind att klappa o pussa godnatt. Men imån, då ska vi pussas massor!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tss :p det var nice igår gullet :) det hjälper med svordomar ibland!
tack ska ni ha! *LOVE* ;)

2007-10-14 @ 10:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback