Theo update

Nu säger Theo mamma mer och mer låter det som. Han har legat lite lågt med det senaste tiden. Ibland tycker jag mej även höra något som likar kise och tack. För övrigt pratar han på för fullt med sitt nanana och dadada och öh öh, eh eh osv. Mammas gobit. Han springer runt för fullt och förstår mer och mer för varje dag. Ber jag te.x han ta upp något från golvet och ge det till mej så gör han det (oftast). Nej blir ju ett mycket väl använt ord och han förstår mer och mer av innebörden också. När han ska trycka på knapparna på stereon och man säger nej så tittar han på en med sina stora fina ögon och låter bli. Sen närmar sej fingret knappen igen, han tittar, rör fingret runt knappen sådär lite retfullt, tittar igen.. Ja han e då för söt!

Han bygger med sina klossar och pillar och donar med det mesta som han får och inte får. Väldigt nyfiken och tycker om att upptäcka nya saker. Han är inte en mes han. Springer gärna ifrån mamma när man är iväg, som idag på baby proffsen när han var halvvägs ut på parkeringen nästan rätt vad det var. Han skulle följa med Karin och titta vad hon gjorde.

Nej nu är det Grey´s som gäller. Lite mer bilder på Theo, som tycker om att leka med många saker samtidigt och som gärna lägger sej ner och myser på kommando.

image106

image107


Kommentarer
Postat av: fiorella

jag tackar och bugar för kommentaren :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback