Skandal!

Går man in på www.blt.se och läser idag står det EXTRA EXTRA 15 årig pojke skjuten till döds och 16 åring skottskadad. I rödeby, 1 mil ifrån oss. Där man ibland själv är, där en del av ens vänner bor/har bott och/eller växt upp. Ungdomarna var ute på sina mopeder och var på denna gården vid halv två på natten och visst, jag vet inte vad som ligger bakom detta, men vad skulle han ha gjort för att förtjäna att dö?? För att en 50 årig gubbe ska kunna ta sin hagelbössa och skjuta han till döds framför ögonen på hans vänner. Vilken sjuk värld vi lever i.
Inte nog med det, man kan ju gå in och läsa kommentarer och artikeln också. Då skriver folk saker som att "stackars föräldrar, ni kommer aldrig kunna förlåta er själva för att ni lät era barn vara ute vid den tiden. Barn har inte ute o göra vid den tiden." Ja, läs själva helt enkelt.
Man kan inte kontrollera sina barn. Barnen kan säga var dom är och man känner sej genast trygg, men kanske är dom inte där dom säger ändå? Nej jag lider med föräldrar, släkt och vänner. Jag lider med dom som stod bredvid och såg sin vän dö, och en av sina vänner kämpa för livet.


Kommentarer
Postat av: jossan

håller helt och hållet med dig hade inte kunnat säga det bättre själv! allt bra annars?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback