Sant eller inte sant?

Kollade in på Liv´s blogg ännu en gång och börjar fundera på om detta är en sann historia. För hur kan man veta vilken tid man ska dö? Dödshjälp är ju forbjudet!? Hur normal är man om man hittar på en sån grej. Vad tror ni??
Vilken sjuk värld vi lever i.

Nu har jag mumsat i mej lite av Ida´s goda hallonpaj. Blev visst lite kvar innan dag :)
DH är ju helt underbart, det kallar jag humor det!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hejsan hoppas allt e bra tyvärr kan vi inte följa med imon kom inte på förrän nu att jag glömt messa dig och nu är det för sent. Vi är så dagis mellan nio och elva imon så i så fall får det bli efter.
Läste om Liv fy fan vad hemskt. Men en sån sak hittar man väl inte på utan det måste vara dödshjälp som hon lyckats få på något sätt. Hus som helst är det hur hemskt som helst nu ska jag sova vi kan väl höras imon Kram

2007-10-09 @ 23:28:26
Postat av: Catrin

jag kunde inte läsa hennes blogg tyvärr, men hade velat göra! Hoppas allt e bra me er?:) Kram

Postat av: anna

ang Liv var det min tanke också. det är ju inte lagligt i sverige.... men känns lite för sjukt om någon lurats.... hmm...

2007-10-10 @ 12:33:14
URL: http://annablogg.blogg.se
Postat av: emmzy

Nej jag kände direkt att den där historien var fejk. Man kan inte avgöra när man ska dö, och man kan inte säga en exakt tid för en cancerpatient. Skulle hon mot alla odds få dödshjälp så är det förbjudet och då hade hon med stor sannolikhet inte skrivit det i en blogg inför hela svenska folket, då hade det sjukhuset inte fått stå kvar och läkare,sjuksköterskor och dyl hade förlorat sina arbeten och förmodligen aldrig kunnat återgå till läkarjobbet igen. Så nej, om hon nu hade varit cancersjuk och skulle ta emot dödshjälp från ett svenskt sjukhus så hade hon varit väldigt tyst om det, då hade hon varit väl medveten om att det var olagligt.. Nu är ju bloggen borta, och det kan förmodligen bara betyda en enda sak..

2007-10-10 @ 13:05:44
URL: http://emmzy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback