Bad guide

Har haft en mysig heldag idag jag Theo o pappan. Fick först o främst sova till kvart i nio idag, det tycker vi om. Sen efter massa bus på hemmaplan blev det en tur till badhuset, det var familjebad i lilla bassängen idag. Finns ju både för och nackdelar med simhallen och varmbadhuset.

Simhallen: Kallt i luften (omklädningsrummen var hemska), hyfsat varmt i vattnet var det, leksaker och grejer och grunt så Theo kunde stå själv (givetvis håller man ju i han). Men ni hajjar, det e ju lättare för en liten plutt om han kan stå själv o dona med grejer än att bara va på djupt vatten. Efteråt så är man ju i separata omklädningsrum och Theo var med mej, skönt att vi var själva kan jag säga för blev lite kaos eftersom det var så kallt och stackaren frös.

Varmbadhuset: Varmt och gott både i luften och i vattnet. Djupt så man får ju stå upp och hålla i den lille hela tiden. Skönt när man ska göra sej i ordning för det är gemesamma duschar och små "hytter" man byter om i tillsammans. Drygt bara att man får duscha med bikini. Inget och leka med så nästa gång medförljer nog grodan boll, sköldis och båten som bor i vårt badrums skåp.

Vi var som sagt ensamma mesta delen av tiden, kom en liten kille precis innan vi skulle gå upp o duscha typ. Theo tyckte det var spännande. Fast jag tror han föredrar det lite varmare alternativet, han är som sin mor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback