Tips angående systemkamera

Nu mina vänner vill jag ha ett tips från er som är duktiga på fotografering. Vet att det åtminstone finns en som läser här som kan svara på detta kanske. Vill ha en digital systemkamera och lära mej att ta fina kort själv. Väljer mellan Canon D400 och Nikon D40 om jag inte minns helt fel. Vilken tror ni är bäst?

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Jonna
Jag kan nada om systemkameror. Har provfotat lite med en Nikon D80 och blev störtförälskad! När jag vunnit på Triss ska jag köpa något liknande... Lycka till i jakten!

Postat av: sandra

tjoooho. antar att du menar canon eos 400d istället för d400.. om du ska ha ett komplett paket (alltså om det ska vara någon mening att köpa systemkamera) så går det på ca 10.000. jag själv hade ju en ganska sunkig kamera från början, men bytte upp mig till konica monolta a200 (vilken jag fortfarande ångrar att jag sålde då den va bättre än bäst! alltså minoltan.. jag själv är väl uppe i ca 9000 med min kamerautrustning & då har jag fortfarande inte allt som behövs. Jag tycker du helt klart ska satsa på minoltan.. men du väljer ju själv :)

2007-11-27 @ 15:50:47
URL: http://www.finpixia.se
Postat av: Anna & Emma

Hej Jonna!
Det finns en tidning som heter FOTO. Har du tittat i den. Många bra repotage och underbara bilder. De brukar ha info om olika modeller.
Själva har vi en EOS 400D som vi är nöjda med. Har varit lite dålig på att använda alla funktioner dock. Det är noga bra att köpa ett kännt märke som Canon eller Nikon då det är lätt att köpa till objektiv och andra tillbehör.
Kram Anna

2007-11-27 @ 22:20:35
Postat av: Anonym

Hej Jonna!
Det finns en tidning som heter FOTO. Har du tittat i den. Många bra repotage och underbara bilder. De brukar ha info om olika modeller.
Själva har vi en EOS 400D som vi är nöjda med. Har varit lite dålig på att använda alla funktioner dock. Det är nog bra att köpa ett känt märke som Canon eller Nikon då det är lätt att köpa till objektiv och andra tillbehör.
Kram Anna

2007-11-27 @ 22:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback