Trötter

Idag har vi varit o vägt lilleman. Han går upp precis som han ska, har legat under kurvan innan men nu har ja gött han ordentligt så nu ligger han precis på strecket =) När vi hade gjort det så var vi på apoteket o inhandlade allt vad som behövdes där. Glömde dock receptet på hans mat så det får vi hämta imån. Sen slocknade prinsen i sin vagn o jag o älsklingen passade på att luncha på Åhlens. Efter det så hämtade vi faster Therese o kusin Jonah o åkte o handlade sen så har vi varit här hemma o umgåtts hela dagen.
Har tvättat 2 maskiner nu, hängde precis upp det sista o nu ska ja hoppa in i sängen me lite cola o en påse popcorn o glo på tv o bara ta d lugnt! Ska bli riktigt skönt.

En sak har gjort mej väldigt upprörd, det höll på att förstöra hela min helg. Försäkringskassan har ju dragit ner på personal o d ska man fan inte märka av tycker ja inte, men det har drabbat mej kraftigt. Kul att ha mer utgifter än vad man har inkomster faktiskt! Hoppas för deras skull att dom pengarna kommer snarast så vi slipper leva på bröd o vatten! Tänker då fan inte röra våra sparpengar för o betala räkningar, då skickar jag dom till försäkringskassan ist så kan dom betala dom! Nu lät det som vi va världens fattigaste o så e d ju inte riktigt haha, men man kunde ju varit!

Nu ska ja glo på lyxfällan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback