ProStreet

Kvällen har varit lugn, Theo somnade lite innan åtta och jag och Micke har fastnat framför Need for speed ProStreet. Det är ju hur kul som helst med bilspel. Och jag är faktiskt ganska bra, om man får skryta lite.

I morgon hoppas jag att man känner sej lite piggare. I så fall ska vi ta en tur ut till Amiralen för att se om det finns lite fina kläder till Theo på Lindex. Skulle även vilja kolla på BYoung och Hemtex.

Snart nyår också. Vi ska hem till Ida och Patrik om vi håller oss friska, vilket vi hoppas. Har tänkt att skriva mej en liten års-krönika som självklart kommer att läggas upp här innan året är slut.

Måste gnälla lite också. Vår tvättmaskin gick sönder på annandagen. Den slutade cetrifugera (!?) så tvätten va dyngsur. Mindre kul. Rinde felanmälan och sa detta men ingen kom innan helgen!! Nu kommer det ju alltså dröja ytterligare fyra dagar innan någon kommer hit och tittar på den. Tror dom att vi slutar bli smutsiga när den inte fungerar eller?? Tvättkorgen är full nu så hur kommer det då att se ut på onsdag! Och det är ju inte ens säkert dom kan fixa den direkt ju. Nej, nu får det va färdig gnällt. Men irriterande är det. 1 minus till Karlskrona hem.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej, inte kul att du har blivit förkyld också =( Vi har tvättat och städat idag, Theo är så trotsig nu och det är ju ganska energikrävande- men vi ger oss inte. Tommy gjorde värsta budgeten idag i Excel- haha så ska vi boka Mallorca resan nu? =) Jag fattade inte så mycket men så är det väl när man bor med en ekonom. Tycker vi ska träffas nu snart innan allt drar igång igen- nästa helg kanske? Hoppas ni får en riktigt trevlig nyårsafton =) Kram

Postat av: Lina

Åh va störande! Speciellt när man har småbarn som man måste byta klder på minst 1 ggr under dagen :P *nästan iaf*

Hoppas ni håller er friska över nyår nu!

kram

2007-12-30 @ 09:08:04
URL: http://ninninusens.blogg.se
Postat av: Angelica

hey, nja det är ju bara en leksakskanin som tur väl är, men för Theo är den nog i allra högsta grad levande =) Nu har vi packat klart här hemma och ska strax bege oss, inte så kul väder att köra i- särskilt inte när man köra Passaten som du vet haha. Kram

2007-12-30 @ 10:34:29
Postat av: Helenafena

Tackar. hihi! Gott nytt år på dig med :) Hoppas ni får en trevlig nyårsafton. Vi hörs nästa år ;)

2007-12-31 @ 08:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback