Love trip till Malmö

Åkte vid nio tiden  i lördags och va framme i Malmö vid halv tolv. Hittade rätt direkt och parkerade i parkeringshuset under hotellet. Vårt rum va färdigt när vi kom, men inte Tommys och Angelicas. Men vi tog den häftiga hissen upp till tionde våningen, packade in oss, provsatte sängen och tittade på utsikten.



Efteråt blev det en runda på stan, till en början mest i jakt på nånstans att äta lunch. Vi bestämde oss för Thai mat. Den va helt okej! Shoppade inte så mycket. Blev en tröja, lite underkläder, en SVEA mössa till Theo och en skjorta till Micke. Och så en julklapp till Thilda. När klockan va lite över fyra så va vi ganska nöjda och belåtna. Vi begav oss mot hotellet och då va fortfarande inte deras rum färdigt!! Dåligt faktiskt. Så tjejen i receptionen fick sej en omgång och Tommy ägnade resten av kvällen till att fundera på varför i hela fridens namn man inte får vara på hotellet ett dygn, 24 timmar, när man faktiskt betalar för det. Han passade såklart på att fråga och det visar sej att man betalar ju endast för natten (såklart), så nu vet vi/ni det! Som kompensation för detta fick dom ett King´s room istället för Queens room. Funderar ännu på vad skillnaden va, vi va alla överens om att vårt rum (queens room) faktiskt va både modernare och finare.




Efter stadstrippen tog vi en vilpaus på våra rum. Ägnade oss åt varandra, badade och hade det allmänt mysigt! Gjorde oss iordning för kvällen och vid halv sju befann vi oss på sextonde våningen hos Angelica och Tommy. När vi skulle hoppa in i hissen undrade nog folk vad det va för fel på mej som rusade in med mobil, hårborste och två vinglas i händerna.

Hade jätte trevligt. Pratade, skrattade, diskuterade och ibland gick det riktigt hett till! Ni kan ju se på våra ansiktsuttryck på bilderna här nedanför att vi förde endel allvarliga diskussioner. Blev endel vin, cider och öl.
Tömde våra mini barer på all dricka som fanns där för att lägga in vår egna på kylning. Det var bara det att så fort man tog något så registrerade en sensor det så när man slog på info tv´n så va våra räkningar sammanlagt uppe i ca 2000 kronor! Inte illa pinkat, tur det gick att lösa det vill ja lova.



Vid nio slog vi oss ner på TeaBone där en receptionist bokade bord åt oss. Åt jätte gott vitlöksbröd, ryggbiff med klyftpotatis och någon chokladkaka till efterrätt. Det va riktigt gott och väldigt bra pris!
Att vi steg upp klockan sex, åkte bil i två timmar, sprang på stan ett tag och drack massa gott innan maten resulterade i 4 ganska trötta småstadsbor som inte orkade med storstads pulsen. Jag som inte är så gammal i gemet hade helt klart gjort det men dom andra röstade ner mej. Så, det blev en kort efterfest på vårt hotellrum och sen sängen.

Denna dagen blev det slappe på förmiddagen. Inte varje dag man kan sitta och äta frukost i en och en halv timme. Och absolut inte varje dag man äter så god frukost, med wienerbröd till efterrätt och allt.



Gick en snabbrunda på stan och sen bar det av till Toys "r" us! När vi väl kom dit, efter att vi faktiskt inte körde fel någon gång men hade ett par hektiska diskussioner om hur vi skulle köra, så inhandlade vi alla julklappar till Theo, Thilda och Jonah.
Angelica tyckte att det kändes som att vi skulle köra åt höger men Tommy tyckte vänster. Så han föreslog helt enkelt att hon vände på kartan så det blev vänster istället! Så kan man ju också göra haha.

Skrattade så mycket i bilen på vägen hem så tårarna sprutade och man kan lixom inte bara sluta skratta. Det va längesen, så det va härligt! Undehållande bilkörning helt enkelt.

Tack för en underbar resa! Det får vi göra om, Mallorca nästa!

Kommentarer
Postat av: Fiore||a

åh vad härligt ni verkar ha haft det. Så skönt att komma iväg :). jadå jag har haft en bra helg :).
kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback