Kämpiga nattningar

Har haft två kämpiga nattningar med mycket skrik och gråt. Tror ni det kan va för att vi va iväg i helgen? Att han tror att vi ska "lämna" honom igen? Jag klagar absolut inte för sån tur som vi har haft med Theo som började sova hela nätter efter bara ett par veckor och sen ganska många månader tillbaka har somnat själv i sin säng, sån tur är det minsann inte alla som har.

Va ute och handlade på Coop idag och kikade lite på Maxi också. Skulle se om dom hade några fina granar men vi tittade mest på leksaker! Träffade även Therese, Mattias, Simone och Adrian inne på Maxi så vi fick oss en social handling. Träffade Henke inne på Coop också ju. Så mycket prat, lite handling. Eller ja, det blev ju en hel del handling också i och för sej.

Micke tittade på min önskelista innan och undrade om jag inte kunde önska mej något billigare! Konstaterade att det kanske va ganska orimliga önskningar, en del av dom i alla fall. Men man får ju faktiskt önska sej vad man vill, sen är det ju en annan femma vad man får.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback