Ingen fest idag =(

Tyvärr så är ju Theo fortfarande dålig så det blir ingen fest för oss ikväll. Han har varit pigg nu ikväll i alla fall så hoppas det är på bättringsvägen. Va likadant sist han va förkyld som ni kanske minns, ni som brukar hänga här. Han spyr kaskader så fort han äter något typ och nu denna gången hade han diaree en hel vecka. Stackarn. Han har inte ätit på 2 dagar nu, bara druckit. Spyr han i morgon också så ska vi åka till sjukhuset så dom får kolla upp han. Han har varit yr ikväll också, sprungit runt som en fyllegubbe och vinglat omkring.

Verkligen trist att vi inte kunde åka till Angelica och Tommy ikväll men ens barn går ju först, man vill ju inte lämna bort en sjukling. Vi får ta det en annan gång helt enkelt!

Just nu sitter Micke och spelar Need for speed Prostreet eller vad det nu heter. Köpte det på On off innan. Måste ju ha lite spel nu när han köpte ett Wii. I morgon blir det nog en runda till el giganten och köpa kamera. Sen måste man ju gå en sväng på stan me när det är rea, det är ju tradition. Shoppa lite kläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback