Idolfinal ikväll och lite om Theo

Tror jag ska köpa lite ostar och kex sen så man har något gott att äta till Idol finalen ikväll. Undra vem som vinner? Dom är bra båda två på olika sätt. Däremot känns det som Marie kan ge ut en skiva med lite bredare utbud än Amanda.

Theo brukar få vara vaken lite längre på helgerna men eftersom vi ändå ska upp i tid i morgon så blir det sängen tidigt för hans del idag. Han har sovit nästan två timmar nu så han vaknar nog snart. Och eftersom han sover så tidigt idag så är han nog rätt trött ikväll skulle jag tro.
Det händer grejer hela tiden, han lär sej en massa nytt och har en massa roliga grejer för sej. När man sjunger I ett hus i skogens slut eller Imse vimse spindel så kan han rörelsena, ser så gulligt ut. Men om man ska visa det för någon så sitter han bara och tittar och fattar ingenting! Om man frågar han var tungan är så åker den ut och in som på en ödla och så lyser ögonen på han och han skiner upp i hela ansiktet eftersom han vet att alla skrattar åt han när han gör så. Uppmärksamhet är ju alltid kul.

Det märks att han blir mer och mer medveten om allting. Han har börjat fatta vinken när man säger att man ska städa (på t.ex. öppna förskolan eller hans rum) och hjälper till att städa undan leksakerna. Häromdagen slog han sej på tån. Så fort man nämner något om tån eller att slå sej så stannar han upp och pekar på sin tå.
Han har börjat hoppa. Dock inte jämfota utan mer som stillastående springande eller vad man nu ska säga.
Har säkert glömt en massa kul men lite hot news fick ni i alla fall. Han är så GO!


2 snuttefiltar e bättre än 1
image189

Kommentarer
Postat av: Anna

skulle mest bara önska trevlig resa! hoppas ni får det underbart i malmö :) kram

Postat av: Angelica

Hej!
Så söt han är Theo, stor kille nu =)
Är ni laddade nu, ska bli så skönt att komma iväg- ser nästan mest fram emot hotell frukosten, gott. Slår dig en signal i eftermiddag så bestämmer vi tid när vi ska plocka upp er imorgon. Kram

2007-12-07 @ 13:10:15
URL: http://killerdarlings.blogspot.com/
Postat av: sandra

han kan inte vara annat än smart med en morsa som har ett minneskort på typ 10.000 gb inopererat i huvudet! Han är för söt! :)

2007-12-07 @ 13:17:28
URL: http://www.finpixia.se
Postat av: emmzy

jo fast jag tror det säger sig självt. Jag har ju inte smygreklam för någon jag inte hejar på!

2007-12-07 @ 13:44:09
URL: http://emmzy.blogg.se
Postat av: Micha

"Marie ger ett bredare utbud än Amanda". Den meningen var nog fanimej årets skämt. Kolla bara på ikväll liksom, Marie sjunger ENDAST ballader, vilket också verkar vara det enda hon kan. Så att hon har ett bredare utbud än Amanda var nog det dummaste jag hört, det är ju precis så det inte är.

2007-12-07 @ 14:09:29
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Lina

usch va tidigt :P hoppas han börjar sova lite längre snart igen då :)

jag vet inte riktigt. vi har iofs 2 vagnar så för oss spelar det inte så stor roll. får se va dom säger... ska ni ta med eran? vart bor ni förresten? *nyfiken :)

ha de gött i helgen!!

2007-12-07 @ 14:11:00
URL: http://ninninusens.blogg.se
Postat av: Micha

Svar: Ja, meningen med tävlingen är nog att folk ska tycka olika, annars hade det inte varit en tävling =) Vi får väl se vem som vinner! Ha en fin kväll!

2007-12-07 @ 18:58:13
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Lina

Tack för dina tips o råd! Får se hur det är med henne i morgon.. förhoppningsvis bättre :)

Jo vi trivs kalas här i lyckeby. Har en 3.a också med egen ingång och den är på två våningar. Sovrum nere, kök o vardagsrum uppe. Egen parkering med motorvärmaruttag..Perfa! Så har vi ju stoor trädgård med gungor o grillplats som är underbar! Enda jag saknar är en balkong :)

Så är det ju min pappa som äger huset, så man har ju vissa fördelar :P

Idol är inte vår grej, så vi håller oss till Xboxet ikväll :) Ha det bäst tjejen, o tack än en gång för din fina "hälsning" till Ninni.

kram kram skumbanan :)

2007-12-07 @ 21:23:41
URL: http://ninninusens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback