En helt underbar natt - eller inte

Igår kväll somnade Theo gott vid halv åtta, han sov bara 40 minuter igår på hela dagen. Jag och Micke kollade på postkodmiljonären, deal or no deal och vid nio satte vi på nyaste Wallander - Pyramiden. Personligen tyckte jag den va rysligt spännande och bra. Men det va Lassgård som va Wallander och det verkade som det va sista filmen som spelades in med dom skådespelarna också tycker jag nog. Vi åt ost och kex och bara mös!

Theo vaknade till vid tio tiden och hade en väldig hosta. Han fick hostmedicin och somnade om, men fortsatte ändå hosta. Vid halv elva när jag skulle kolla till han innan jag hoppade in i sängen hade han spytt ner hela sängen! Kan ju inte begripa hur detta har kunnat gå till. Han hade ju inte sagt ett ord och inte vaknat. Så det va bara att plocka upp han, tvätta av han så gott det gick utan att göra han allt för pigg, bädda rent osv. Givetvis piggnade han till och ville helst av allt ner och leka på golvet. Passade därför på att duscha av han istället eftersom han luktade riktigt mycket kräk. Ställde in hans säng till oss, om ifall att han skulle spy så igen. Otäckt. Han somnade väl vid tolv tiden igen. Vid ett vaknade han och hostade, va säkert vaken en timme. Vid tjugo över sex vaknade han, skit pigg och glad och ville gå upp! Som tur väl va så har man sin underbara sambo som gick upp med han efter vi myst i sängen ett tag och Theo hade ätit välling.

Theo ska laga mat
image229

Kommentarer
Postat av: marie

så tråkigt när dem är sjuka! vi fick åka in till akuten. ringde sjukvårdsrådgivningen halv två inatt så fick vi en tid vid åtta i morse. han hade halsfluss stackaren. inte konstigt att varken alvedon eller sömn hjälpt! nu har han iaf fått penecillin, så nu ska det väl bli bättre förhoppningsvis!hur är det med din lille såhär framåtkvällen?kram

2007-12-16 @ 16:07:35
Postat av: Tessan

Hehe stora killen :) Vad blev det för mat?? ;)

Postat av: Helena

Ush. låter inget vidare. Hoppas bli bättre snart.

2007-12-17 @ 12:11:18
URL: http://blincibiza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback