Allting är fixat och färdigt

Nu badar Theo och Thilda så dom blir rena och julefina! Micke sitter där inne med dom och jag passar på att skriva ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Har hunnit med en del idag faktiskt. Städat, gjort knäck, handlat sista juleklappen till mannen min och handlat det sista (!?). Sen är det ju alltid något som fattas såklart. Dom hade inga såna där "hårda" päron på coop och Saltinerna va slut. Såna lite salta, goda kex för er som inte vet vad det är. Så det blir väl en tur ner till konsum imorgon helt enkelt.

Slipper baka lussekatter i alla fall, min snälla mamma skulle göra det i morgon. Har varit hos dom och ätit nu och nu vill vi bara busa och mysa med kidsen och inte stå med massa bakande och sen en massa disk. Ska bara torka golvet sen när dom somnat och sen blir det slappa för hela slanten. Sista kvällen på ett tag som vi faktiskt kommer att vara helt själva ju. I morgon ska vi vara på hasslö hela dagen. Fira jul med Mickes pappas familj på dagen och på kvällen är det den traditionella julmiddagen hos Mickes farmor. Sen är det ju julafton på måndag och då lär man ju stupa i säng när alla gått hem. På juldagen ska vi till Tommy och Angelica, det ska blir riktigt kul! Blir nog dock ingen utgång för vår del, men förfesten är ju ändå alltid roligast. Och så blir det god mat, lite annat än julematen!

Nu ska jag gå och kolla till vad dom har för sej i badrummet, ett herrans liv. Plask och skratt!

image248
Gammal badbild på Theo och Thilda.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej! Antar att julstämningen har infunnit sig hos er också =) Granen är klädd här och Tommy har gjort skinka- imorgon åker vi till Hässlegården. Ska bli riktigt kul på juldagen, frågan e vad vi ska äta hmmm. God Jul nu och häsa familjen. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback