Ölands djurpark

Nu ligger jag i sängen o kikar på Lyxfällan. Stackars människor som hamnar där!
Tänkte summera helgen, har väntat med det för jag ville lägga in bilder också och ja vet inte vart kamera sladden är. Så vi kör på ett inlägg utan biler så blir de desto mer bilder i morgon helt enkelt.
I lördags gick allt som tänkt. Vi höll tids schemat relativt bra, solen lös på oss första timmarna i alla fall och efter det var man rätt tacksam att det blev molnigt. Strålande sol sken är faktiskt inte det ultimata Ölands djurpark vädret, man blir lätt varm och gnällig då. Vi tittade på alla djuren vilket alla tre barnen tyckte var himla kul! Till o me lille Theo blev helt till sej, framför allt när get bebisarna började nafsa han i fossingarna, det kittlade gott!
Vi åkte Sago tåget allihopa och Theo gjorde sin karusell premiär genom att prova åka dom små bilarna o så också, givetvis i mammas sällskap. O stor Theo me förstås :) Thilda var lite mer försiktig på den "avdelningen" men blev precis tokig när vi kom til vattenlandet däremot. Så när dagen var slut var alla nöjda och glada! Och TRÖTTA. Vi somnade gott ganska tidigt allihopa.
Fick lite mersmak så det blir nog barnens gård en runda innan som stänger :)

Kommentarer
Postat av: emmzy

ja det är ju superbra. jag är dock bättre på att köpa grejer på tradera än o sälja dem.. böcker och sånt går ju o hitta superbilligt där... fast man blir tyvärr besatt :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback